Categorieën
Live Workshop

Triggr Kunstweken 2022

Ook dit jaar was ik welkom bij de opening van de Triggr Kunstweken! Voor deze 7e editie van het evenement was ik uitgenodigd om te spreken, voor te dragen en een workshop te geven met als overkoepelend thema “Zon”. Na een geweldig optreden van een aantal musicale leerlingen zijn we naar buiten gegaan om te schrijven (en tekenen) als ode aan de zon.

Als bedankje voor de organisatie heb ik uiteraard nog een straatgedicht achtergelaten getiteld “Warm van binnen”.

Categorieën
Live Workshop

Straatdichten Marathonbuurt

Willem de Zwijgerkerk, Amsterdam 12/03/2022

Poëzie op straat: schrijven met de buurt was nog nooit zo kleurrijk en onbegrensd. Straatgedichtje schreef met de buurtgenoten van de Marathonbuurt, en creërde een wereld van kleur.

Een simpele opdracht; die ruimte gaf voor verbeelding en voorbijgangers wist te prikkelen. Jong en oud wist de weg naar de straat te vinden en samen schreven we de straat vol.

Vrij associëren was nog nooit zo leuk; creativiteit schuilt in ons allemaal en vandaag liet zien hoeveel mensen samen kunnen maken onder begeleiding van een straatdichteres.

Wil je ook een keer een workshop organiseren met Straatgedichtje? Neem dan contact met mij op!

Categorieën
Podcast Samenwerkingen

Te gast bij #trpplffct

De podcast voor je wekelijkse dosis poëzie!

Bij een van mijn eerste optredens, tijdens de kunstweken in ter Aar, inspireerde ik de man die deze podcasts maakt. Hij heeft een grote passie voor poëzie en brengt dit op een geweldige manier onder woorden. Ik ben ongelooflijk dankbaar dat ik bij hem te gast mocht zijn.

In deze podcast leer je meer over het onstaan van Straatgedichtje en draag ik een van mijn eigen werken voor.

Categorieën
Podcast Samenwerkingen

De schrijvers die je gehoord moet hebben voordracht #2

Ik voel mij vereerd dat mijn werk onderdeel is van de tweede aflevering van deze fantastische podcast. Sander Ausems is een jong Spoken Word talent die met zijn podcast een platform opzet voor (beginnende) dichters. Volg hem op Spotify en Instagram!

Categorieën
Live Samenwerkingen Workshop

Workshop My Generation

Workshop in poppodium de Duycker voor seniorengroep “My Generation”. 
Samenwerking met Sveef Schreef

Samen met de deelnemers hebben wij gedichten geschreven over herinneringen en bijzondere momenten, waardoor niet alleen wij maar ook de groep elkaar beter leerde kennen. Er was een grote opkomst en zelfs een live verbinding met een aantal deelnemers die vanuit huis enthousiast genoten van de workshop.